divendres, d’abril 13

DIUMENGE, DATA LÍMIT / DOMINGO, FECHA LÍMITE

El termini de presentació de relats per a la VI Edició del Concurs de Microrelats Marítims és a punt de finalitzar. Recordeu que teniu temps fins el proper diumenge, 15 d'abril, per enviar-nos les vostres creacions. A les 12 de la nit quedarà tancat el termini i ja no acceptarem més entrades.

Aprofitarem la setmana vinent per introduir els relats que ens hagin arribat durant el cap de setmana i puntualment us anirem informant tant del veredicte del jurat com de la cerimònia d'entrega de premis.

Un agraïment molt especial a totes les persones que us heu animat a participar en el nostre concurs i una última crida per a qui encara s'ho estigui pensant: TENIU TEMPS FINS DIUMENGE!

Molta sort a tots i a totes!


---------------------------------------------------------------------------------------------------

El plazo de presentación de relatos para la VI Edición del Concurso de Microrelatos Marítimos está a punto de finalizar. Recordad que tenéis tiempo hasta el próximo domingo, 15 de abril, para enviarnos vuestras creaciones. A las 12 de la noche quedará cerrado el plazo y ya no aceptaremos más entradas.

Aprovecharemos la semana que viene para introducir los relatos que hayan llegado durante el fin de semana y puntualmente os iremos informando tanto del veredicto del jurado como de la ceremonia de entrega de premios.

Un agradecimiento muy especial para todas las personas que os habéis animado a participar en nuestro concurso y una última llamada para quien aún se lo esté pensando: ¡TENÉIS TIEMPO HASTA EL DOMINGO!

¡Mucha suerte a todos y a todas!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta