dilluns, de gener 15

ELS PREMIS / LOS PREMIOS

Com en cada edició, repartirem tres premis per a cada una de les tres categories. Tots els premiats, per cortesia del Museu Marítim de Barcelona, s'emportaran una sortida de navegació d'unes tres hores a bord d'una de les embarcacions de la flota del museu. Però apart, els primers i segons premiats de cada categoria obtindran també uns fantàstics regals per cortesia dels nostres col·laboradors.

Casa del Libro obsequiarà als guanyadors de cada categoria (Primer Premi) amb un fantàstic lector de llibres electrònics (e-reader) de la marca Tagus, una proposta fantàstica per a continuar llegint i  buscant inspiració per a futures edicions del concurs! Aquí us deixem una imatge del e-reader en qüestió, tot i que també el podeu veure al banner lateral del nostre patrocinador!



Per últim, les diverses editorials que col·laboren en l'organització del concurs obsequiaran als Segons Premis de cada categoria amb un lot de llibres molt especial. Com podeu comprovar, procurem sempre que tot tingui molta relació amb les matèries que ens ocupen: narrativa i navegació!

I recordeu: a partir d'ara, aquí podreu anar llegint els relats que ens aneu enviant des d'avui mateix!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Como en cada edición, repartiremos tres premios para cada una de las tres categorías. Todos los premiados, por cortesía del Museu Marítim de Barcelona, disfrutarán de una salida de navegación de unas tres horas a bordo de una de las embarcaciones de la flota del museo. Pero aparte, los primeros y segundos premios de cada categoría obtendrán además unos fantásticos regalos por cortesía de nuestros colaboradores.

Casa del Libro obsequiará a los ganadores de cada categoría (Primer Premio) con un fantástico lector de libros electrónicos (e-reader) de la marca Tagus, una propuesta fantástica para continuar leyendo y buscando inspiración para futuras ediciones del concurso. Aquí os dejamos una imagen del e-reader en cuestión, si bien también lo podéis ver en el banner lateral de nuestro patrocinador. 



Por último, las diversas editoriales que colaboran en la organización del concurso obsequiarán a los Segundos Premios de cada categoría con un lote de libros muy especial. Como podéis comprobar, procuramos siempre que todo guarde relación con las materias que nos ocupan: ¡narrativa y navegación!

Y recordad: ¡a partir de ahora, aquí podréis ir leyendo los relatos que nos vayáis enviando desde hoy mismo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta