dijous, de gener 11

A PUNT DE SALPAR / A PUNTO DE ZARPAR

El proper dilluns, 15 de gener, s’obrirà el termini de presentació de relats per a la VI Edició del Concurs de Microrelats Marítims. Com ja us hem anat avançant, el tema escollit per a l’edició d’enguany és EL PAILEBOT SANTA EULÀLIA i la navegació tradicional.



A la pestanya de les "Bases" trobareu tota la informació necessària per participar en el concurs, però us en destaquem les característiques més importants:

  • Els relats no poden superar les 150 paraules.
  • Tots els relats, han de fer referència al pailebot Santa Eulàlia i la navegació tradicional, i han d'estar ambientats en un entorn marítim o mariner
  • A més, i això és molt important, tots els relats hauran d'incloure la següent construcció: Un pailebot centenari.
  • El termini de presentació s'estableix entre el 15 de gener i el 15 d'abril de 2018.
  • Pot participar qualsevol persona major de 10 anys. S'estableixen tres categories, segons l'edat.
  • Els relats es poden enviar en català o castellà.
  • Els premis són cortesia de Casa del Libro, les editorials Seix Barral, Espasa, Destino Infantil Juvenil, Planeta i el Museu Marítim de Barcelona.
A partir del dia 15 de gener activarem una pestanya nova, "PARTICIPA AQUÍ", amb el formulari de participació. En aquest formulari haureu d'escriure les vostres dades, així com el vostre microrelat.

Us recordem que tenim obert el hashtag a Twitter #mmbmicrorelats per a què podeu dir la vostra des d'ara mateix: la vostra opinió, suggeriments, idees... Us animem a participar!


Estem impacients per començar a llegir les vostres aportacions: segur que ens permetran gaudir d'uns fantàstics viatges pels set mars navegant com es feia tradicionalment!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

El próximo lunes, 15 de enero, se abrirá el plazo de presentación de relatos para la VI Edición del Concurso de Microrelatos Marítimos. Como ya os hemos ido anticipando, el tema escogido para la edición de este año es EL PAILEBOTE SANTA EULÀLIA  y la navegación tradicional.



En la pestaña de las "Bases" encontraréis toda la información necesaria para participar en el concurso, pero os destacamos las características más relevantes:

  • Los relatos no pueden superar las 150 palabras.
  • Todos los relatos deben hacer referencia al pailebote Santa Eulàlia y la navegación tradicional, y deben estar ambientados en un entorno marítimo o marinero.
  • Además, y esto es muy importante, todos los relatos deberán incluir la siguiente construcción: Un pailebote centenario.
  • El plazo de presentación se establece entre el 15 de enero y el 15 de abril de 2018.
  • Puede participar cualquier persona mayor de 10 años. Se establecen tres categorías, según la edad.
  • Los relatos se pueden enviar en catalán o castellano.
  • Los premios son cortesía de Casa del Libro, las editoriales Seix Barral, Espasa, Destino Infantil Juvenil, Planeta y el Museu Marítim de Barcelona.
A partir del dia 15 de enero activaremos una pestaña nueva, "PARTICIPA AQUÍ", con el formulario de participación. En este formulario tendréis que escribir vuestros datos, así como vuestro microrelato.

Os recordamos que tenemos en marcha el hashtag en Twitter #mmbmicrorelats para que podáis participar activamente desde ahora mismo: vuestra opinión, sugerencias, ideas... ¡Os animamos a participar!

Estamos impacientes por empezar a leer vuestras aportaciones: ¡seguro que nos permitirán disfrutar de unos fantásticos viajes por los siete mares navegando como se hacía tradicionalmente!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta